De început

♥ Scriu de mulți ani și pasiunea mea pentru scris mi-am păstrat-o de-a lungul timpului. Am avut o perioadă în  care scriam eseuri, unele dintre ele o să vi le arăt la momentul potrivit. Le am toate și acum, scrise de mână cu stiloul și puse bine. Timpul a trecut, iar eu m-am maturizat și m-am schimbat. Atunci eram tânără studentă, acum sunt soție și mamă. Am avut mereu această doriță, de a avea un Blog al meu. Știam exact cum o să arate și ce o să scriu. Pentru început o să mă prezint: Sunt Paula și am 24 de ani. Momentan locuiesc în Germania, aici ne-a rânduit Domnul pentru o vreme. Sunt soție și de aproape 2 ani sunt și mămică, cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei vreodată. Sunt fericită. Mai multe lucruri despre mine o să aflați pe parcurs pentru că am de gând să vă iau cu mine în această noua etapă-blogging.

Am ales special această zi pentru lansare deoarece blog-ul meu o să fie în special pentru doamne și domnișoare. Nu facem discriminări, pot să citească și domnii, desigur. O să scriu cum pivesc eu viața, o parte din gândurile mele, idei, rețete și alte aspecte interesante ale vieții.

Scumpelor, tot ce vă doresc de 1 Martie e să aveți primăvara în suflet. Să vă înmugurească blând dragostea, să vă înflorească bunătatea și pacea. Să renască bucuria și să răsară răbdarea și binefacerea. Să fiți frumoase, în exterior și mai ales în interior. Să iubiți și să fiți iubite, iar tot ceea ce Domnul are pregătit pentru voi să primiți cu bucurie.

Să aveți primăvară în suflet! ♥

IMG_5600

Advertisements