Ce mai e nou

Viața e ca un carusel…Uneori ești sus, uneori ești jos dar cel mai important este pe cine ai alãturi. În viața noastrã se produc schimbãri. Le primim cu inima deschisã deși nu e ușor mereu. Noi știm pe cine avem alãturi și atâta vreme cât noi suntem credincioși Domnul ne poartã în Brațul Sãu.

Am locuit în ultimii aproape 3 ani în Germania. Pentru cei care cred cã aici “umblã câinii cu covrigi în coadã”, vã spun cã nu am vãzut niciunul. A fost greu, am muncit, am fãcut sacrificii și încã mai facem. Am învãțat o limbã nouã, de la 0. Am învãțat sã ne adaptãm la stilul lor (al nemților) de viațã, sã îi înțelegem și sã ne comportãm așa cum ne-au învãțat pãrinții în cei 7 ani de acasã. Am reușit. Acum pot spune cã oamenii de aici, cei nãscuți și crescuți aici nu sunt așa cum auzeam vorbe prin România: “prea reci”. Am avut ocazia sã locuim la sat și spre surprinderea noastrã, toți vecinii noștri ne-au acceptat și ne-au primit cu drag. Ne-au ajutat și am rãmas miratã când oameni pe care nu i-am vãzut niciodatã ne-au salutat frumos și ne-au întrebat de sãnătate. Nu le fac reclamă deloc. Vă povestesc doar experiența mea. Am fost binecuvântați să locuim aici. Când le-am spus proprietarilor noștri că nu o să mai stăm acolo, că o să ne mutăm s-a lăsat cu lacrimi și îmbrățișări. Cu siguranță nu o să îi uitam.

Acum se deschide un nou capitol pentru noi, am primit cu mare bucurie vestea că o să fim din nou părinți și abia așteptăm să ne cunoaștem binecuvântarea. Urmează o perioadă în care micuțul nostru se va bucura de o vacanță frumoasă la bunici.  Se liniștesc apele și la noi și o să fie schimbări și aici pe blog. O să postez mai regulat și mai divers. Am câteva idei interesante pe care o să vi le prezint cu drag în lunile care ne stau înainte. Până atunci să știți că suntem bine, sănătoși și fericiți.

Vă salut cu drag!


Advertisements