Favoritele lunii Mai

M-am gândit să încep o nouă categorie de articole pe blog și anume : Favorite. În aceste articole o să vă arăt care au fost obiectele, hainele, rețetele care mi-au plăcut și poate o să vă dea și vouă idei, sau o să le încercați. După cum unii dintre voi știți (cei care deja mă urmăriți pe Instagram) fetița mea a acceptat foarte greu suzeta. Am tot văzut poze cu suzetele Bibs și m-am hotărât să le încerc. Am fost foarte mirată să văd ca micuța mea a luat din prima suzeta Bibs. Au un design foarte finuț și sunt foarte multe culori, atât pentru băieței cât și pentru fetițe. La început am avut doar cele două culori din poză, iar apoi mi-am comandat de pe un site mai multe pentru că am vrut să fiu sigură că nu rămân fără, deoarece dacă le pierd nu le găsesc în magazin fizic să le comand, ci trebuie comandate online. Apropo, bentița din poză e și ea una dintre preferate și o găsiți pe instagram la numele menționat (ProjectBow).

-multumesc ProjectBow

Ce vă mai recomand este să încercați bentițele de la BandinoShop (instagram). Noi am primit o parte din ultima colecție și sunt absolut superbe! Stau frumos pe cap și elasticul se lărgește astfel încât nu o deranjează pe micuța la cap.

@BandinoShop

Dacă tot suntem la capitolul accesorii pentru prințese. O să vă arăt și cele mai iubite outfit-uri de luna aceasta, adică hăinițele care mi-au plăcut cel mai mult și pe care le-a purtat cel mai des micuța A. În primul rând rochița mea preferată din toate timpurile :)) Mayoral, desigur. Deja am primit multe întrebări cu privire la ea pe Instagram și v-am spus și acolo că rochița a fost comandată undeva la începutul anului de pe site-ul oficial Mayoral.

Rochiță: Mayoral
Șosetuțe : Anoucka

Pentru casă, mai exact pentru bucătărie, am probat luna aceasta soluția de curățare a plitei de la DM. Vreau să vă spun că face o treabă foarte bună. Eu, am dat plita cu soluție am lăsat-o să stea puțin și apoi am frecat cu lama specială pentru plite electrice. Apoi am clătit și gata. Plita mea arăta ca nouă. Vă recomand să o încercați, e prea bună!

Activitatea preferată de fiul meu luna aceasta a fost coloratul. Mi-a crescut inima de bucurie când am văzut cât de frumos a început să coloreze și cum își dă interesul. El încă nu merge la grădiniță, așa că facem împreună tot felul de activități pentru a-l pregăti pentru etapele următoare. Vă las mai jos câteva din desene. Am căutat pe Pinterest așa: Kindergarten activities printables, și de acolo i-am printat câteva exerciții ușoare. Pentru fiecare pagină colorată frumos primește câte un sticker.

Căpșunile au fost fructele noastre preferate, fiind și sezonul lor, am profitat din plin și am mâncat destul de multe. Am fost chiar și la o fermă care avea plantație și am putut să ne culegem noi căpșuni proaspete.

Până acum nu am știut cât de delicioase sunt migdalele. Am văzut la Andra (o mămică pe care o urmăresc cu drag pe instagram) o postare în care ne arăta cum mănâncă ea migdalele. Mi-a surâs ideea așa că am încercat și eu. Am pus migdale într-un castron și le-am acoperit cu apă. Le-am lăsat așa de seara până dimineața, apoi le-am scurs și le-am mâncat decojite. Sunt delicioase! Dacă până acum nu le-ați încercat, trebuie să le probați măcar o dată.

Asa arata a doua zi inainte să fie decojite.

Cam atât pentru luna aceasta și sunt foarte bucuroasă să vă anunț că problemele pe care le-am avut s-au rezolvat cea mai mare parte dintre ele și o să mă străduiesc să vă prezint câte ceva în fiecare săptămână.

Până atunci să aveți o săptămână frumoasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s