Favoritele lunii Iunie

Iunie.. ce lună frumoasă. Luna aceasta este una dintre cele mai frumoase luni din an pentru noi. În primul rând, această lună a fost deosebită prin faptul că ne-am putut bucura de vremea bună de afară (am avut și 34 grade), apoi am avut parte de câteva zile de naștere speciale pentru noi.

Spre surprinderea mea, atunci când m-am gândit să fac acest gen de articole, nu mă gândeam că o să vă placă atât de mult, că o să primesc atâtea mesaje și că o să am atâââtea lucruri faine să vă arăt.

Florile – cei mai mulți dintre voi, care mă următiți și pe instagram, știți cât de mult iubesc florile. Pur și simplu sunt preferatele mele. Luna Iunie m-a făcut să profit din plin de bujorii, care sunt încă înfloriți, dar și de trandafirii de casă. Fără să vă mai obosesc cu prea multe cuvinte, vă las câteva poze…

Limonadă– cea mai bună e făcută acasă

Limonada o fac foarte simplă și bună. Pun 1 lămâie tăiată felii, sucul de la o lămâie, miere de albine/ de salcâm și frunze de mentă. E atât de bună.. Pentru zilele răcoroase în care doresc să avem ceva mai deosebit înafară de apă, pun într-un cancioc: apă, mentă și fructe ce găsesc prin frigider (lămâie, afine, zmeură). Micuțul nostru îi spune “apă cu fructe” și îi place foarte mult.

Și bujorii despre care vă spuneam…

Covrigi – reteta cea mai populară de pe Instagram (@AndraUdrea)

Întotdeauna mi-a fost frică de aluat-uri, aveam impresia că nu îmi iasă și mă feream de rețetele cu aluat (deși fac niște gogoși care sunt preferatele soțului meu). Am tot văzut rețeta asta de covrigi pe Instagram și era foarte lăudată. Nu doar că arătau foarte bine, dar nu era nevoie de multe ingrediente și păreau foarte delicioși. Mi-am făcut curaj și am încercat-o. Vă spun doar că am făcut rețeta de două ori într-o săptămână și ne plac maxim. D e l i c i o ș i .

Plimbările– nu am renunțat la ele și ieșim în fiecare zi

Una dintre rutinele noastre este plimbarea de fiecare zi. În fiecare zi ies cu copilașii, fie în zonă (avem un parc foarte frumos în apropiere) fie ne avântăm la “mini excursii” (zic așa deoarece ca să ajungem unde ne dorim schimbăm mai multe mijloace de transport, spre bucuria băiețelului meu) Luna aceasta, pe lângă plimbările mai scurte prin zonă, am vizitat și grădina zoo din orașul vecin.

Object pentru casă/decor

Am găsit garnitura mea preferată de pat … și nu, nu e roz :)) La Aldi au post săptămânile trecute garnituri de pat cu imprimeuri de fructe, arată foarte bine, iar marele plus care m-au făcut pe mine să le iau a fost materialul, un satin atât de răcoros și fin. Nu doar că e faină pe pat, dar iasă și foarte fain în poze :)) (copiii mei au avut deja o sedință foto pe ea )

A fost ziua băiețelului și deși nu i-am sărbătorit-o încă, am vrut neaparat să îi fac un decor micuț chiar de ziua lui. Am ales culori mai simple deoarece urmează să aibă decorul de ziua lui în culori mai vi.

Produse de skincare

Luna trecută am folosit dispozitivul de la Foreo. Este un dispozitiv de care mă voi bucura mult timp deacum în colo. Curăță foarte bine tenul și după ce te limpezești, fața rămâne luminoasă. E foarte ușor de folosit și te alegi și cu un masaj facial foarte fain. Din partea mea nota 10 Foreo! (Eu l-am folosit atât cu gelul de curățare de la Foreo cât și cu un gel de la La Roche-Posay și sunt foarte mulțumită de amândouă.)

Atât pentru luna aceasta, sper să vă placă și să încercați ceva de aici. Vă las mai jos și rețeta scrisă de la covrigi pe care o puteți și printa.

Spor la gătit!

O zi frumoasă,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s